← НАЗАД НА БОЗА

Детска соба како во сон

Детска соба како во сон
195 Читања

Ослободете ја вашата имагинација и разубавете ги просториите на вашите деца.

Освежете ја собата со детали и направете ја пријатна за престој и играње.

Без премногу инвестиции, одвојте малку време и претворете ја детската соба во мало царство за вашите деца.

Можете да користите декор за детската соба во форма на ексклузивни, лиценцирани тапети, фототапети, декоративни самолепливи ѕидни стикери, бордури, пенести декорации, ламби со ликовите од омилените детски херои.

Вини Пу, Дизни принцези, Мики Маус, Ѕвончица, автомобили, Спајдермен, Хело Кити, акционите херои на Марвел ….

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk