← НАЗАД НА БОЗА

Добредојдовте во најдоброто такси во светот кое нуди возење што никогаш нема да го заборавите

Добредојдовте во најдоброто такси во светот кое нуди возење што никогаш нема да го заборавите
182 Читања

Рековме такси? Мислевме „бакси“!

Зошто рековме дека ова такси е најдоброто во светот? Што има што другите такси возила го немаат?

Па, сè!

Внатрешноста е таква што по отворањето на вратата ќе се запрашате дали навистина влегувате во возило или во луксузен стан. А внатре, седишта со перници, папучи, завеси, дури и камин! Само да посакате вашата дестинација да биде што е можно подалеку.

А едно е сигурно. Откако ќе се возите со ова „бакси“, нема да зажалите за дадените пари. Или фунти, бидејќи, за жал, ова такси моментално е достапно само во Англија.

Погледнете го видеото и споделете ги со нас вашите впечатоци!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk