← НАЗАД НА БОЗА

Егзотична Европа: 8 најубави острови за кои многумина не знаат дека постојат

Егзотична Европа: 8 најубави острови за кои многумина не знаат дека постојат
168 Читања

Европа нуди доволно причини да го напуштите континенталното опкружување: од лава пештерата на островот Пико до плажите на Пантелерија.

Уживајте во морските сцени, рибарските села и локалните деликатеси кои се уште се недоволно истражени.

На Европа и припаѓаат острови за кои што можеби не сте слушнале, но кои ќе ви понудат нови сознанија, искуства и необични сцени.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk