Дестинации

Елегантна пруга низ тропскиот предел – патување со железница од Сингапур до Тајланд

Југоисточна Азија, без сомнение, е популарна дестинација за многу луѓе.

Со својата разновидна и интересна мешавина на култура, уметност, историја, храна и традиции, никогаш не може да се изморите од истражувањето на овој регион.

Еден од најдобрите начини за откривање на скапоценостите на Сингапур, Малезија и Тајланд е со воз.

Патувајте помеѓу модерните и енергични градови, Сингапур и Бангкок преку Малезија со луксузен воз кој што зборува за стариот светски колонијален шарм.

Попатно ќе поминете покрај огромните пејзажи во регионот, градови, необични села, тропски џунгли, реки и древни храмови, а ќе уживате и во богатите вкусови на специјалитетите на локалните кујни.

Напиши коментар