← НАЗАД НА БОЗА

Еве како да добиете побрз интернет со помош на лименка пиво!

Еве како да добиете побрз интернет со помош на лименка пиво!
1437 Читања

Дури и ако рутерот нема антена, позицијата на рутерот може да има влијание врз брзината на интернетот.

Ова може да ви изгледа како приказна, но со помош на лименка од пиво може да се подобри приемот на Wi-Fi интернет.

Прво, земете лименка и испразнете ја и исечете го дното и горниот дел.

Потоа ставете го уредот сличен на лента зад антената на вашиот рутер и гледајте како брзината на интернетот се зголемува.

Немојте да го чувате во близина на ѕидот или под телевизорот.

Би било добро и да го исклучите и да го вклучите понекогаш.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk