← НАЗАД НА БОЗА

Еве како да исчистите киви за 3 секунди

Еве како да исчистите киви за 3 секунди
165 Читања

Киви е плод што многу луѓе го сакаат, но вистинската болка е отстранувањето на кората.

Често ви се случува да се изнамачите додека го чистите кивито и на крај да ви остане само мал дел од него?

Е сега тоа веќе нема да ви претставува проблем.

Погледнете го видеото во кое е објаснето како да го исчистите ова овошје за неколку секунди.

Инаку овошјето киви е од Кина, а плодот е прогласен за национално овошје.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk