Art & Crafts

Еве како солта може да ви заштеди време и пари!

Не секој знае дека обичната кујнска сол може да се користи во домашните работи и ќе ви заштеди пари.

Со солта можете да ги исчисти дамките од пеглата, флеките од скршено јајце, да го изгасне огнот ако ви се запали маслото во тавата, можете да ја отстраните маснотијата од храната и садовите, да го освежите сунѓерот за миење на садови, да ја исчистите кадата, а исто така да го отпушите одводот.

Впрочем, погледнете го видеото, кое имаше 11 милиони прегледи.

Напиши коментар