← НАЗАД НА БОЗА

ФРАНЦУЗИНКИТЕ СЕ ДАМИ СО СТИЛ: овие 8 работи ги има во домот на секоја Парижанка

ФРАНЦУЗИНКИТЕ СЕ ДАМИ СО СТИЛ: овие 8 работи ги има во домот на секоја Парижанка
106 Читања

Тие се дамите кои се на прво место според стилот, бидејќи знаат како да го декорираат својот дом!

Париз носи долга и богата историја во областа на архитектурата и дизајнот, па затоа не е ни чудо што жените кои живеат таму ја негуваат традицијата на луксузни, домови и ентериери како од сказна.

Ако мислите дека ви требаат многу инвестиции за да го добиете вашиот дом со француски шмек – не сте во право!

Станува збор за добар стилски избор на функционални парчиња мебел и детали кои се ослободени од кич и сè што е излишно!

Нивните домови носат личен печат, но секогаш ги содржат овие 8 предмети: овална маса, ретро кабинет за складирање, парчиња современа уметност, лустери кои ве враќаат во минатото, барем едно парче мебел, тапацирано со плиш, атрактивно распоредени кујнски детали, златни огледала и столици со потпис на француски дизајнери!

Погледнете ги примерите во галеријата, можеби тоа ќе ви помогне при пролетните промени во домот!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk