Art & Crafts

Генијален начин да направите декоративна салфета и да ги импресионирате сите гости

За совршена вечера е важен изгледот и декорацијата на масата. Ви претставуваме прекрасна идеја што ќе ја разубави секоја маса.

Се што ви треба е обична салфета. Научете како во неколку чекори да направите „тројна“ салфета од неа …

Погледнете го видеото:

Напиши коментар