← НАЗАД НА БОЗА

Генијален трик кој ќе ви покаже како брзо да го завиткате подарокот, а да изгледа одлично

Генијален трик кој ќе ви покаже како брзо да го завиткате подарокот, а да изгледа одлично
119 Читања

Не го чекајте последниот момент, уживајте секој ден до Божиќ.

Внимателно изберете ги подароците, додека сѐ уште нема многу гужва во продавниците и завиткајте ги со љубов.

Овој начин на завиткување на Божиќните и останатите подароци се практикува во јапонските стоковни куќи бидејќи е многу брз и изгледа совршено.

На почетокот можеби ќе ви оди малку побавнододека не се усовршите, но подоцна ќе ги завиткувате за околу половина минута.

Погледнете во видеото како се прави тоа.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk