← НАЗАД НА БОЗА

Генијално: Стави цреша на отворот од шишето. Кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото!

Генијално: Стави цреша на отворот од шишето. Кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото!
1394 Читања

Луѓето од YouTube каналот “Handimania” многу пати нé привлекоа со своите едноставни и генијални идеи.

Ова е една од нив. Во ова видео ќе ви биде покажано како брзо да ги отстраните семките од црешите без да предизвикате неред.

Се што ви треба е стаклено шише, стапче и цреши …

Погледнете:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk