← НАЗАД НА БОЗА

Ги сакаме саботите, бидејќи ни даваат слобода да го носиме она што го сакаме. Па дури и сонцето!

Ги сакаме саботите, бидејќи ни даваат слобода да го носиме она што го сакаме. Па дури и сонцето!
62 Читања

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk