← НАЗАД НА БОЗА

Го изгубивте клучот од катанецот? Еве како да го отворите со помош на лименка!

Го изгубивте клучот од катанецот? Еве како да го отворите со помош на лименка!
73 Читања

Кога станува збор за безбедноста, ние често се потпираме на сигурносните брави, кои не се толку сигурни колку што изгледаат.

Овој човек ќе ви покаже како да отворите катанец со користење на лименка.

Ако сте го изгубиле клучот од стар катанец, можете да го отворите на овој начин …

Погледнете во видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk