← НАЗАД НА БОЗА

Го залепила платното на стаклените чинии. Кога ќе го видите крајниот резултат, ќе го сторите истото!

Го залепила платното на стаклените чинии. Кога ќе го видите крајниот резултат, ќе го сторите истото!
163 Читања

Декорацијата на масата е исто толку важна како и оброкот.

Ако сакате да направите нешто посебно за себе или да ги импресионирате вашите гости, тогаш ова е вистинската работа за вас.

Ви требаат стаклени чинии, лепило за стаклени површини и платно какво што сакате.

Нанесете лепило на задниот дел на чинијата …

Потоа внимателно ставете го платното одозгора …

Обрнете внимание на тоа да нанесете доволно лепило за да го натопите платно …

Оставете сè да се исуши и отстранете го вишокот од платното …

Резултатот е фантастичен …

Можете да изберете разни платна. Вашата креативност нема граници!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk