Дестинации

Хотели кои ќе ве инспирираат веднаш да го испланирате вашето следно патување

Совршени дестинации што сакаме да ги посетиме.

Освен што Instagram ни служи како дневна модна инспирација и складирање на луксузни парчиња на нашите списоци со желби, фотографиите на нашите омилени трендсетерки од егзотичните локации не инспирираат да патуваме повеќе, а пронајдовме неколку хотели на необични дестинации кои трендсетерките едноставно ги обожаваат.

Од Мексико и Мароко до блиската Италија, ви носиме пет хотели кои ќе ве инспирираат веднаш да се фрлите на планирање на патувањето.

Cuixmala – La Huerta, Мексико

Amanjena – Marrakech, Мароко

La Posta Vecchia Hotel – Ladispoli, Италија

El Fenn Hotel – Marrakech, Мароко

Palazzo Avino – Ravello, Италија

Напиши коментар