← НАЗАД НА БОЗА

Исчистете ги фаровите со помош на паста за заби

Исчистете ги фаровите со помош на паста за заби
108 Читања

Со текот на времето, фаровите може да добијат нијанса на жолта боја.

Понекогаш ова е внатрешен процес, а понекогаш и надворешен. Ако тоа се случува однадвор, тогаш постои едноставно, економично решение за проблемот.

Сè што треба да направите е да одите во бањата и да ја земете пастата за заби!

Разликата е повеќе од очигледна …

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk