Cafe Del Mar

Изгубете го вишокот на килограми од стомакот за точно 7 дена!

Како што старееме, потешко е да се симне вишокот на килограми, особено од стомакот.

Сепак, постои решение за ова. Затоа, не очајувајте, туку впуштете се во борба против оваа мака, која е иста за многумина и ќе видите дека резултатите се повеќе од добри.

Совет Плус: Тренингот без соодветна исхрана не значи ништо, а ова е особено точно за стомакот.

Исфрлете ги сите прости шеќери, бело брашно, заборавете ги производите од пекарите, како и чипс, смоки и други грицки.

Јадете три пати на ден и не претерувајте во количина. Храната треба да ви даде енергија, а не да ја одземе.

Јадете колку што е можно поздраво, и нека вашата цел биде, по оброкот, да се чувствувате енергично и лесно, а не уморно, поспано и мрзеливо.

За да ги постигнете најдобрите резултати, направете детокс пијалок што ќе го пиете во колку што е можно поголеми количества.

Ова се вежбите кои ќе ви помогнат да ги отстраните масните наслаги од стомакот за само 7 дена!

 

Напиши коментар