Cafe Del Mar

Изгубете го вишокот на килограми од стомакот за точно 7 дена!

Како што старееме, потешко е да се симне вишокот на килограми, особено од стомакот.

Сепак, и за тоа постои решение.

Затоа не очајувајте, туку впуштете се во борба против оваа мака, која е иста за многумина и ќе видите дека резултатите се повеќе од добри.

Совет Плус: Тренингот без соодветна исхрана не значи ништо, а ова е особено точно за стомакот.

Исфрлете ги сите прости шеќери, белото брашно, заборавете на производите од пекарата, како и на чипсот, смоките и останатите грицки. Јадете три пати на ден и не претерувајте во количина. Храната треба да ви даде енергија, а не да ви ја одземе.

Јадете колку што е можно поздраво, вашата цел нека ви биде по оброкот да се чувствувате силно, енергично и лесно, а не слабо, поспано и безволно.

За  резултатите да бидат подобри, направете детокс пијалок што ќе го пиете колку што е можно повеќе.

Ова се вежби кои ќе ви помогнат да ги отстраните маснотиите од стомакот за само 7 дена!

Напиши коментар