← НАЗАД НА БОЗА

Ја рашири завесата од тушот на подот. Но, кога ја претвори во ОВА? Брилијантно!

Ја рашири завесата од тушот на подот. Но, кога ја претвори во ОВА? Брилијантно!
91 Читања

Ако припаѓате на луѓе кои секогаш бараат нови, креативни начини за декорирање на домот, тогаш ова е вистинската работа за вас! Направете парче уметност од завесата за туш!

Се што ви треба е завеса за туш со мотив што ви се допаѓа и дрвена рамка на која ќе ја прикачите!

Крајниот резултат ќе ве воодушеви …

Погледнете го видеото и споделете со пријателите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk