← НАЗАД НА БОЗА

Ја решивме дилемата: Зошто храната треба да биде избрана според обликот на телото

Ја решивме дилемата: Зошто храната треба да биде избрана според обликот на телото
98 Читања

Мора да сте се запрашале многу пати зошто мастите се акумулираат само околу одредени делови од телото …

Некои луѓе добиваат килограми околу централниот дел од телото, или стомакот, а други околу колковите и бутовите.

Кога ќе почнете да јадете храна која се препорачува за обликот на телото, ќе бидете пријатно изненадени колку брзо вашето тело може да се навикне на новиот план на исхрана.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk