← НАЗАД НА БОЗА

Како да ги претворите доматите во прекрасна декорација за неколку секунди?!

Како да ги претворите доматите во прекрасна декорација за неколку секунди?!
1358 Читања

Изгледот на самата храна е скоро исто толку важен како и нејзиниот вкус.

Затоа е важно сè да изгледа свежо и уредно.

Ако сакате да ги декорирате чиниите на посебен начин, тогаш ова е вистинската работа за вас.

Научете како да направите убава декорација за неколку секунди од обичниот домат што ќе ги задоволи вашите гости и домашни…

Погледнете го видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk