← НАЗАД НА БОЗА

Како да исечете кромид без да пуштите солза? Овој трик ќе ви помогне!

Како да исечете кромид без да пуштите солза? Овој трик ќе ви помогне!
114 Читања

На сите тоа им е познато, почнувате да го сецкате кромидот, а потоа вашите солзи почнуваат да течат.

Колку пати сме го доживеале тоа?

Имаме трик кој ќе го реши овој проблем.

Проблемот е, всушност, во коренот на кромидот во кој има гас што води кон солзи. Ако го отстраните овој дел, можете да го исецкате остатокот од кромидот по желба, без солзи.

Погледнете во видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk