Art & Crafts

Како да направите ташна од стара книга

Подароците што ги правите сами најчесто се најубавите подароци. Често пати можете да направите прекрасни нови работи од старите работи, а ова е совршен пример.

Се што ви треба е стара книга (која нормално претходно сте ја прочитале), ножици, малку платно и мала доза на креативност. Резултатот ќе ве воодушеви …

Погледнете во видеото:

https://youtu.be/nt7IgqL9YAg

Напиши коментар