← НАЗАД НА БОЗА

Кардио тренингот е идеален за придвижување на секој мускул

Кардио тренингот е идеален за придвижување на секој мускул
114 Читања

Навистина е многу важно да се придвижите и да го активирате вашиот организам за да ги согорите акумулираните калории!

Најдобар начин да влезете во форма е да имате 3 пати неделно кардио тренинг, секој во траење околу 30 минути.

Ова е најдобриот вид на тренинг, бидејќи за кратко време трошиме многу енергија и ги согоруваме вишокот на масти.

Кардио-тренингот е вистинскиот начин да се разбуди секој мускул во вашето тело и да се активира вашето тело, а покрај намалувањето на конфекцијскиот број, ќе бидете многу поздрави.

Идеалното време за овој тип на тренинг е утрото, кога нашето тело се наоѓа во фаза на ниска енергетска рамнотежа.

Погледнете го деталниот тренинг што можете да го правите дома:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk