← НАЗАД НА БОЗА

Кои се најдобрите суви шампони на пазарот?

Кои се најдобрите суви шампони на пазарот?
126 Читања

Кои производи веќе со години ни го прават животот полесен?

Шампоните за суво перење на  коса во последните неколку години станаа многу популарен дел од секоја ташна и производ кој нè спасува од ден на ден во ситуации кога едноставно немаме време да ја миеме, сушиме и стилизираме косата со часови.

Но, сигурно сте се увериле дека квалитетот е многу важен и дека многу суви шампони ја прават ситуацијата уште полоша, ја прават косата мрсна и оставаат бели траги на косата.

За да бидете сигурни дека вашиот сув шампон е со висок квалитет, избравме 15 од најдобрите суви шампони на пазарот кои ги користат професионални фризери.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk