ШоуБиз

Конечно сфативме на што не асоцира МЕТ ГАЛА!

Збирот на БУГАРСКИ МАТУРАНТКИ е ист како најголемиот настан на светот.

Пред неколку години матурантките од Бугарија го шокираа светот. Веста за тоа како девојките во Бугарија доаѓаат облечени за матурската ноќ, го шокираше светот, а ние бевме шокирани кога ги видовме познатите на настанот МЕТ ГАЛА.

Всушност, на прв поглед, мислевме дека сето ова делува познато за нас, а потоа одеднаш – се сетивме – Бугарките!

Или Мет Гала целосно ја изгуби суштината со доаѓањето на познатите облечени во лустери, и се поекстравагантно или Бугарките сето тоа го објасниле уште во 2012 година.

Прво разгледајте ги примерите на познатите од овој голем настан, а потоа погледнете ги убавиците од Бугарија, ние сфативме дека тоа е исто, нели?

И бугарските матурантки…

Сепак, имаше и такви кои беа духовити на интернет, па на сето тоа најдоа и друг агол на видување, нив познатите ги потсетуваат на животни – разни или лижавчиња … Зошто да не?

https://www.instagram.com/p/BxKr93CF795/?utm_source=ig_embed

Се разбира тука е и очекуваната приватна afer party, претпоставуваме ако е сличен принципот, тогаш afer party-то на МЕТ ГАЛА изгледало вака:

Напиши коментар