Bridal

Костуми за младоженецот: Идеи и инспирација

Немате идеја за костум?

Пред да се појавите целосно гол на вашата венчавка (убаво), да споделиме неколку совети за основниот outfit на младоженецот: костумoт.

Ако веќе сте одлучиле дека смокингот е премногу храбар за свадбата што вие и вашата партнерка ја планирате, тоа го стеснува полето за избор на костум за младоженецот.

Но, немојте да се помирите со првиот костум што ќе го видите. Со неколку идеи од нашата галерија ние ќе ви помогнеме да одберете совршен костум за вашиот голем ден.

Започнете со изборот на бојата, сезоната или чувството – формално или неформално – за вашата венчавка.

Напиши коментар