← НАЗАД НА БОЗА

Крадци, имајте срце!

Крадци, имајте срце!
72 Читања

Хју Грант има необична молба за луѓето што го ограбиле!

Актерот Хју Грант беше ограбен, а на Твитер им се обрати на сторителите и побара од нив да му ги вратат документите.

“Ако некој знае кој влезе во мојот автомобил и ми ја украде торбата, ве молам да ги убедите барем да ми го врати сценариото. Во него се вложени недели и недели во пишување на белешки и идеи. И можно е тука да ми се и детските здравствени картички”, напиша актерот во прилог со адресата за испраќање на „пронајдените“ документи.

Грант не објасни каде се случил грабежот, а неговиот твит се проширил на Интернет со брзина на молња. Засега, без резултати …

Погледнете!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk