Bridal

Лептир-машна: Совршен детаљ за младоженецот со стил

Ако сакате да бидете поинакви, но сепак елегантни и со стил, дозволете лептир-машната да го краси вашиот костум.

Иако вратоврските се многу почести и попопуларни кај младоженците, тоа не значи дека постои пишано правило дека поинаквиот изглед е несоодветен.

Можете да му дадете личен печат на својот изглед и да бидете оригинални ако се одлучите за лептир-машна. Овој детаљ нуди многу можности за импровизација и совршено се вклопува во различни стилови.

Можете да ја носите со смокинг, но во порелаксирана варијанта која може да подразбира машни во различни бои. Еве уште една интересна идеја – лептир-машната нека биде во иста боја како некој детаљ од венчаницата на вашата сакана.

Погледнете ги нашите предлози за костуми кои се комплетирани со лептир-машна.

Напиши коментар