Sweet Home

Луксузно опремен стан во кафеава боја

Ако сакате модерен стил, луксуз без кич и елеганција, идејата за уредување на вашиот дом можете да побарате во фотографиите подолу.

Обично, современите луксузни станови се направени во црно-бела комбинација и ладни тонови, па овој стан изненадува од луксузниот стил, а во исто време зрачи со префинетост.

Напиши коментар