← НАЗАД НА БОЗА

Модни додатоци за лето

Модни додатоци за лето
156 Читања

Летото е време кога, поради помалиот обем на облека, модните додатоци во потполност доаѓаат до израз.

Кои модни додатоци ги предложија најголемите модни куќи, и кои модни додатоци ќе владеат ова лето, видете подолу.

-1- Тиркизните додатоци кои ве потсетуваат на летото и морето.

-2- Блескаво и гламурозно обоено во златно – бронзената боја на песокот

-3-Сламен шешир и модни додатоци

-4- Големи и гламурозни алки

-5- Бисери

-6- Модни очила за сонце

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk