Мода

Модните експерти од регионот го открија најновото издание на легендарните Converse патики

Converse ја претстави новата кампања која ја редефинира жената.

Модните експерти од регионот го открија најновото издание на легендарните патики на Converse стилската вечер во Будимпешта.

Модни уредници од Хрватска, Србија и од Унгарија се собраа во ресторанот во центарот на унгарскиот главен град за да го откријат новиот Chuck 70 модел, кој изгледа како оригиналниот дизајн од 1970-тите, и користи материјали со врвен квалитет.

Исклучителен фокус е ставен на деталите, што не се променило во текот на речиси 50 години постоење. Оваа пролет, дизајнерите на Converse Women’s Shoes направија посебна колекција.

Love the Progress, инспириран од моќта на љубовта, единството и заедницата. Оваа колекција ја инспирираше најновата кампања „Сите приказни се вистинити“, што им нуди на жените од целиот свет можност да го дефинираат понежниот пол со своите зборови.

Напиши коментар