← НАЗАД НА БОЗА

На овој начин исчистете ги бели кругови и дамки на масата од врелите чаши

На овој начин исчистете ги бели кругови и дамки на масата од врелите чаши
122 Читања

Мајка од Австралија го сподели својот трик за отстранување на дамките од дрвен мебел.

Многумина беа воодушевени од нејзиниот совет, и самите успешно ги отстранија дамките.

Нема ништо погрдно од дамките на масата предизвикани од топли чаши кои се оставени на омилено парче дрвен мебел.

Обидите да се отстранат овие бели суви дамки може да изгледаат како макотрпна работа, но мајката од Австралија откри дека постои трик за чистење на дамки во кои не спаѓаат чистењето, триењето или скапите производи.

Оваа мајка беше толкав ентузијаст во врска со резултатите од овој трик што таа сподели две фотографии на Фејсбук, една до друга, на кои се гледа дека нејзината техника е ефикасна, пишува британскиот Daily Mail.

Во видеото е објаснета техниката:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk