← НАЗАД НА БОЗА

Најевтиниот туристички град во светот

Најевтиниот туристички град во светот
226 Читања

Според пресметката за престој во Каиро на дневна основа, ви требаат 49 евра.

Каиро и официјално беше прогласен за најевтин град за краток престој.

Египет се врати на голема врата во туризмот пред две години, а само во 2017 година се зголеми посетеноста за 55 проценти!

Иако египетските одморалишта се главните ѕвезди, ниту Каиро не треба да се заобиколи, бидејќи овој град е прогласен за најевтин за пократок престој од неколку дена. Според пресметката за престој во Каиро на дневна основа, ви требаат 49 евра.

Посетата на Каиро е најдобро да ја искомбинирате со крстарење по Нил.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk