Bridal

Најпопуларните датуми за венчавка во 2019 и 2020 година

„Дознајте кои датуми се најпопуларни за венчавка во 2019 и 2020 година. Датуми што се интересни и изгледаат привлечно на хартија, но исто така носат среќа за идните младенци“.

Дали планирате венчавка во 2019 или 2020 година? Ако одговорот е да, а веројатно е затоа што инаку не би го читале овој текст, најдобро е да се венчате во јуни, септември или октомври.

Во тие месеци, се најсреќните денови за идните младенци. Овие месеци ќе се прошират и на 2020 година, па ако не стигнете оваа година да го кажете своето „да“, ќе бидете подготвени за следната година.

Популарноста на месецот или датумот, исто така, ја диктира цената на самата свадба.

Според предвидувањата, најпопуларниот датум ќе биде сабота, 12 октомври 2019 година, а младенците кои ќе се венчаат на тој датум ќе бидат исклучително среќни во бракот.

Најпопуларните датуми за венчавка за 2019 година се:

 • Сабота, 12 октомври 2019 година
 • Сабота, 7 септември 2019 година
 • Сабота, 19 октомври 2019 година
 • Сабота, 21 септември 2019 година
 • Сабота, 28 септември 2019 година
 • Сабота, 14 септември 2019 година
 • Сабота, 1 јуни 2019 година
 • Сабота, 22 јуни 2019 година
 • Сабота, 26 октомври 2019 година

Најпопуларните свадбени датуми за 2020 година се:

 • Четврток, 20 февруари 2020 година
 • Сабота, 10 октомври 2020 година
 • Недела, 2 февруари 2020 година
 • Сабота, 20 јуни 2020 година
 • Недела, 20 септември 2020 година
 • Петок, 20 ноември 2020 година
 • Сабота, 22 мај 2020 година
 • Петок, 20 март 2020 година
 • Недела, 20 декември 2020 година

Како што можете да видите, саботите се најпопуларните датуми за венчавка, но четвртокот станува многу популарен меѓу младенците, бидејќи фотографите, рестораните и другите понудувачи нудат одлични попусти во текот на неделата за венчавка.

Петок е стандардно популарен скоро исто како сабота, но четвртокот е денот кога можете да заштедите дури 50% од буџетот и да го потрошите, на пример, на убаво патување.

Напиши коментар