Bridal

Најпознатите филмски невести

– Jennifer Aniston во филмот “Marley and Me”

– Sarah Jessica Parker – “Sex and The City”

– Reese Witherspoon – “Sweet Home Alabama”

– Jennifer Garner – “Ghosts of Girlfriends Past”

– Kate Hudson – “You, Me and Dupree

– Jennifer Love Hewitt – “The Magic 7”

– Jessica Simpson – “Major Movie Star”

– Julia Roberts – “Runaway Bride”

Вистинските невести велат:

Според мене една од подобрите и посебни сцени од венчавки и венчаници е во Twilight Saga. Да се види Bella во венчаница, целата организација и блескавиот декор е навистина прекрасно.

Напиши коментар