Дестинации

Најсекси хотелски соби во светот

Ако замислувате завеси од тантела, свилени балдахини и перници, се лажете.

Chandeliers, благородни king size кревети, кади во кои пиете Chianti додека ги одмарате очите гледајќи ги пространите полиња на Тоскана …

Маж и жена, кои ја пренесоа нивната страст кон викенд бегствата на отворањето на клуб за патници, кој сега има таква репутација, така што престижните хотели се натпреваруваат за да бидат споменати во нивните постови.

Автори се и на книги за угостителство, а најновото издание се однесува на не толку честа тема.

3000 страници текст, но и фотографии, се посветени на сите парови во светот кои сакаат да си дозволат ноќ или две во ексклузивно опкружување.

Без разлика дали сте на меден месец, или славите годишнина од бракот што содржи две цифри: вие сте покриени.

Тие на компанијата и го дадоа името под кое некогаш сите тајни двојки се запишувале на рецепција: Mr. & Mrs. Smith.

Асоцијацијата е јасна: секси, интимно и сензуално.

Сè е важно: какви се ткаенините од кои е направена постелнината, дали собата мириса убаво, каков е lounge делот?

Оваа прекрасна двојка направи истражување во ваше име и издвои boutique хотели кои со гаранција ќе им се допаднат на повеќето од нас.

Немојте погрешно да претпоставите дека станува збор за селекција на најскапите преноќувалишта кои гарантираат луксуз и услуга на високо ниво.

Една од препораките кои ги издвоивме е хотелот Монтеверди во Тоскана покрај кој се наоѓаат урнатините на замокот од 12-от век.

Погледни ги фотографиите и кажете ни ако и вие вака ги замислувате најсекси собите што оваа планета ги има во понудата.

https://www.instagram.com/p/BXXP6ELATPF/?utm_source=ig_embed

Напиши коментар