Мода

Најубавите модни детали за оваа сезона: Марами за коса

Во изминатата година, марамите станаа една од најпосакуваните модни додатоци, главно поради нивната сестраност.

Освен околу вратот, тие исто така можат да се користат како стегачи за коса, а се пожелни и како декорација на ташните.

Но, оваa сезона, сите “it” девојки од Instagram ги носат на ист начин и собираат стилски поени на плажата.

Во моментов најпопуларно е да се врзат марами околу главата, а можете исто така да се поиграте со различни начини на врзување, на пример, да направите машна или да ја поставите како обична лента.

Напиши коментар