← НАЗАД НА БОЗА

Направете 30 различни летни комбинации со една МАРАМА и две ЛАСТИЧИЊА!

Направете 30 различни летни комбинации со една МАРАМА и две ЛАСТИЧИЊА!
112 Читања

Наскоро ќе дојде летото, а деновите ќе станат се потопли.

Фустаните, здолништата и маиците стануваат неизбежен дел од гардеробата, без кој понежниот пол не би можел.

Сето ова бара многу пари, а буџетот не може да биде доволно голем кога станува збор за шопинг.

Оваа жена ќе ви помогне да заштедите многу пари. Таа ќе ви покаже како да направите околу 30 различни комбинации на облека за лето од обична марама и две ластичиња.

Погледнете:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk