← НАЗАД НА БОЗА

Направете ќесички за подарок со обична хартија

Направете ќесички за подарок со обична хартија
157 Читања

Малите подароци секогаш нѐ развеселуваат и што е подобро од подарок во рачно изработена ќеса.

Ќе бидете изненадени колку е лесно да се направи, а резултатот е прекрасен.

Ви треба хартија во боја, малку лепило и украсна лента. Видеото оди чекор по чекор, па лесно можете да го сторите истото дома …

Погледнете!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk