← НАЗАД НА БОЗА

Направете корпа со стари весници

Направете корпа со стари весници
120 Читања

Со развојот на дигиталните медиуми, на весниците и печатените списанија им се ближи крајот.

Главниот недостаток на дневните весници е тоа што само еден ден се актуелни.

Повеќето се рециклираат, а ова е еден од најкреативните начини за нивно повторно користење.

Што велите за оваа идеја?

Погледнете го видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk