Art & Crafts

Направете малa скара од саксија

Летото е веќе на прагот, а многумина ќе ги поминат деновите на море или во природа со пријателите.

За да може искуството да биде целосно, скарата е неопходен дел од забавата.

Во следното видео ќе дознаете како лесно да креирате мини-скара. Иако не е замена за вистинска скара, таа може да ви биде од корист …

Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Напиши коментар