← НАЗАД НА БОЗА

Направете облак од памук и хартиена ламба кои ќе ја украсат секоја соба

Направете облак од памук и хартиена ламба кои ќе ја украсат секоја соба
148 Читања

Ова е нашиот нов омилен проект.

Евтин е, едноставен за правење, а толку креативен.

Направете светлечки облак кој ќе го украси секој ѕид од вашата соба.

Се што ви треба е памук, хартиена ламба, јаже, силиконски пиштол за лепење и LED сијалички.

Како се прави детално, погледнете во продолжение…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk