Летото е на прагот и температурите се зголемуваат. Луѓето постојано бараат совршено освежување.

Оваа девојка од популарниот YouTube канал “Handimania” ќе ви покаже како да направите совршен десерт за летни денови за само 5 минути.

Се што ви треба е омилениот сок, две пластични кеси, сол, мраз и вода.

Погледнете:

Напиши коментар