Art & Crafts

Направете торба за плажа од стара крпа

Што да направите со старите крпи за плажа? Едно е сигурно, никако не ги фрлајте.

Еве, на пример, направете голема торба што ќе ја носите на базен или море.

Заштедете пари и бидете креативни.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар