Art & Crafts

Направете уникатна нараквица од пластично шише

Интернетот е полн со фантастични идеи кои можете да ги направите сами, но оваа не воодушеви.

Се што ви треба е пегла, пластично шише и лак за нокти.

Секогаш е интересно да се види како можете да направите уникатни работи од најобичните работи што ги употребуваме секојдневно.

Што велите за оваа идеја? Прекрасно, нели?

Погледнете ги инструкциите во видеото:

Напиши коментар