← НАЗАД НА БОЗА

НАПРАВИ САМ: Направете декоративна кутија со парче хартија и ЦД!

НАПРАВИ САМ: Направете декоративна кутија со парче хартија и ЦД!
143 Читања

Сите знаеме дека со „Направи сам“ идеите можете да заштедите пари, но исто така ја развивате вашата креативност и им давате на луѓето нешто уникатно.

Во видеото ви презентираме едноставна и практична идеја за тоа како да направите декоративни кутии за вашите подароци.

Ви треба парче украсна хартија, ЦД, молив и ножици …

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk