← НАЗАД НА БОЗА

НАПРАВИ САМ: Уникатен лустер од балон и јаже

НАПРАВИ САМ: Уникатен лустер од балон и јаже
183 Читања

Оваа жена ќе ви покаже во продолжение како да направите уникатен лустер од балон и јаже…

Се што ви треба е малку поголем балон, маркер, лепило и јаже.

Прво, надувајте го балонот, а потоа врзете го јажето над него за да добиете форма на топката.

Потоа земете лепило и премачкајте го преку балонот за да сè зацврсти јажето. Потоа едноставно ќе го отстраните балонот и вашиот лустер е подготвен…

На овој начин, исто така можете да направите и уникатни украси за вашиот дом.

Погледнете го видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk