← НАЗАД НА БОЗА

НАПРАВИ САМ: Волшебен држач за слики

НАПРАВИ САМ: Волшебен држач за слики
167 Читања

Досега, ви презентиравме многу едноставни идеи кои можете да ги направите дома, а оваа е навистина посебна.

Ви требаат 8 дрвени коцки, неколку парчиња лента за изолација и неколку слики.

Поставете ги дрвените коцки во 2 реда и закепете ги како што е прикажано на видеото, а потоа пресечете ги фотографиите на еднакви парчиња и залепете ги на страните на коцката.

Резултатот е едноставно прекрасен …

Погледнете ја постапката во видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk