← НАЗАД НА БОЗА

Не знаете што да правите со искинатите чорапи?!

Не знаете што да правите со искинатите чорапи?!
143 Читања

Погледнете ги овие креативни начини да ги искористите!

Сигурно ви се случило машината да ви „изеде“ некој чорап или едноставно да го изгубите, да одлета од јажето за сушење и слично.

Најчесто, тој втор чорап би го фрлиле, затоа што… па што ќе ви е, нели?

Верувале или не, постојат многу начини на кои можете да ги искористите, па размислете пред да ги фрлите веднаш. Можете да ги користите за чистење, како држач за моливи, за ублажување болка или греење …

Погледнете како:

Don't Throw Out Those Single Socks!

Does your dryer eat up one of your socks?! Don't throw them away, turn them into these!

Gepostet von BuzzFeed Video am Samstag, 13. Oktober 2018

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk